Wall Art Pazarı, Sektöre Genel Bakış, Büyümenin Etkenleri, Fırsatlar ve 2030’a Kadar Talep Tahmini

Wall Art Pazarı, Sektöre Genel Bakış, Büyümenin Etkenleri, Fırsatlar ve 2030’a Kadar Talep Tahmini

Küresel duvar sanatı pazarının büyüklüğü 2023’te 61,04 milyar ABD Doları olarak değerlendirildi ve tahmin dönemi boyunca %8,12’lik bir Bileşik Büyüme Oranı sergileyerek 2024’te 63,61 milyar ABD Dolarından 2032’ye kadar 118,79 milyar ABD Dolarına çıkması bekleniyor .

İnsanlar müzelerini ve evlerini dekore etmek için daha dekoratif ve güzel süs eşyaları arayışına girdikçe, tüm dünyada duvar sanatına olan talep dikkat çekici bir hızla artıyor. Duvar tasarımları veya duvar dekorasyonları olarak da bilinen bu sanat eserleri, iç veya dış duvarlarınızın görünümünü büyük ölçüde güzelleştirebilir. Bu öğelerden bazıları izleyiciye ilham verici veya yardımcı mesajlar iletir.

Piyasanın önde gelen birçok firması, eserlerini sanatseverlerle buluşturmak amacıyla çeşitli sanat etkinlikleri ve sergiler düzenliyor. Güncel bir örnek, çevrimiçi sanat eseri pazarı Saatchi Art’ın Mart 2021’de sanat eserlerini dünya çapındaki insanlara sergilemek için yeni bir sanal gerçeklik (VR) duvar sanatı fuarı düzenlemesidir. Bu yönlerin duvar sanatı pazarının büyümesini artırması muhtemeldir.

Ücretsiz Örnek Araştırma Raporu PDF Alın –

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/wall-art-market-105009

segmentasyon:

Sanat eserlerinin yüksek fiyatları nedeniyle işe alımların artması pazarın büyümesini destekleyebilir

Türe göre pazar, çağdaş sanat, soyut sanat, üst düzey sanat ve diğerlerine bölünmüştür. Güzel sanatlar, sanat eserlerinin yüksek fiyatları ve müşterilere sağladığı akademik olmayan faydalar nedeniyle büyük bir pazar payına sahiptir.

Kanvas sanat eserlerinin maliyet verimliliğini artırarak satışları artırın

Malzemeye dayalı olarak pazar kağıt, tuval ve diğerlerine ayrılmıştır. Kanvas segmenti, duvar sanatı pazarında büyük bir paya sahip çünkü tuval sanat eserleri farklı boyutlarda ve tarzlarda yaygın olarak mevcut ve diğer malzemelerle karşılaştırıldığında uygun maliyetli.

Bayi mağazalarına müşteri ziyaretlerini artırmak için sanatsal panellerin artan kullanılabilirliği

Satış kanalına göre pazar, müzayede evleri ve bayilere bölünmüştür. Sanatsal panellerin birçok sanat eseri satıcısı mağazasında satılmasıyla bayi sektörü büyük bir pazar payı elde etti ve bu da müşterilerin birçok uygun fiyatlı çizim, tablo ve heykele kolayca erişmesini sağladı.

Coğrafi olarak pazar, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Asya Pasifik ve Orta Doğu ve Afrika’ya bölünmüştür.

Rapor kapsamı

Pazar araştırması raporu, ayrıntılı bir pazar analizi gerçekleştirir ve temel ürün türleri, önemli şirketler, malzemeler ve ürünlerin temel uygulama alanları gibi çeşitli önemli alanları vurgular. Aynı zamanda en son endüstri trendlerini ve rekabet ortamını da kapsayarak temel pazar trendlerini vurgulamaktadır. Ayrıca raporda pazarın büyümesine katkıda bulunan çeşitli faktörler de yer alıyor.

Ücretsiz Örnek Araştırma Raporu PDF Alın –

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/wall-art-market-105009

sürücü ve sınırlamalar

Daha fazla sanatçı duvar dekorasyon ürünlerinin satışını artırıyor

Zanaatkar ve ressamların sayısı önemli ölçüde artıyor ve bu da yüksek kaliteli duvar sanatı tedarikini olumlu etkiliyor. ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu’na göre ülkede sanatçı olarak istihdam edilenlerin sayısı 2020’de 12.600’e ulaştı. Bu sayının 2030 yılına kadar yaklaşık %9,5 oranında artması bekleniyor. Konut ve ticari altyapının artan gelişiminin, duvar tasarım şirketleri için kazançlı iş fırsatları yaratması da bekleniyor. Bunun nedeni, giderek daha fazla ev sahibinin evlerini güzelleştirmek için benzersiz sanat eserleri yaratması veya satın almasıdır. Bu faktörler, çeşitli müzelere yapılan ziyaretlerin sayısının artmasıyla birlikte 2023’ten 2030’a kadar pazarın büyümesini destekleyecektir.

Ancak duvar resimleri, duvar kağıtları ve aydınlatma gibi alternatif dekorasyon biçimlerinin sayısının artması pazarın gelişimini engelleyebilir.

Bölgesel bilgiler

Sanatçı sayısındaki artış nedeniyle Kuzey Amerika pazarı önemli ölçüde büyüyecek.

Kuzey Amerika’nın tahmin döneminde küresel pazara hakim olması bekleniyor. Bu bölgenin pazar büyüklüğü 2022 yılında 26,03 milyar dolara ulaştı. Zanaatkar yapımı ev dekorasyonu ürünleri bölgedeki müşteriler arasında yoğun talep görüyor. Bu ürünler çizimler, resimler, heykeller vb. içerir. Temmuz 2021’de düzenlenecek Toronto Açık Hava Sanat Fuarı (TOAF) gibi sanat etkinliklerinin bölgeye yönelik pazar görünümünü güçlendireceği öngörülüyor.

Avrupa, İngiltere ve Fransa’da artan müze ziyaretçisi nedeniyle küresel pazarda hızlı büyüme göstermesi beklenen bir diğer bölge.

Rekabet ortamı:

Büyük şirketlerin pazar konumlarını iyileştirmelerine yardımcı olan iş genişletme ve tanıtım stratejileri

Artfinder, Saatchi Art, Bed, Bath ve Beyond dahil pek çok şirket bu pazarın önemli oyuncularıdır. Bu şirketler ürünlerini uluslararası pazarlarda satarak işlerini genişletmenin yollarını arıyorlar. Ayrıca ürün gelirini artırmaya yardımcı olacak çeşitli promosyon stratejileri de geliştiriyoruz.

Önemli endüstriyel gelişmeler:

Mart 2023 – Lisanslı poster, takvim, çıkartma ve kırtasiye ürünlerinin önde gelen yayıncısı ve üreticisi Trends International, LLC, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki duvar dekoru üretim yeteneklerini genişletmek için Allposters.com ve Art.com’u satın aldığını duyurdu.

Piyasada bulunan büyük oyuncuların listesi

  • Saatchi Sanatı (ABD)
  • Sanat Bulucu (İngiltere)
  • Darphane LLC (ABD)
  • Art Space LLC (ABD)
  • Sanatsal (ABD)
  • Com (ABD)
  • Zatista LLC (ABD)
  • Telengest Mağazası (Hindistan)
  • Alticera (Hindistan)
  • Seven Wall Art Corporation (ABD)

Temel Fırsatlar:

Bu rapor, pazardaki önemli fırsatları analiz eder ve sektörü yönlendiren ve büyümeye devam edecek faktörleri belirler. Geçmişteki geliştirme tasarımlarını, geliştirme itici güçlerini, eğilimleri ve gelecekteki modelleri göz önünde bulundurun.

Ücretsiz Örnek Araştırma Raporu PDF Alın –

https://www.fortunebusinessinsights.com/enquiry/request-sample-pdf/wall-art-market-105009

Hakkımızda:

Fortune Business Insights™, her büyüklükteki kuruluşun zamanında kararlar almasına yardımcı olmak için uzman şirket analizi ve doğru veriler sağlar. İşletmenizin kendine özgü zorluklarının üstesinden gelmenize yardımcı olmak için yenilikçi çözümleri özelleştiriyoruz. Amacımız, faaliyet gösterdiğiniz pazarlara ilişkin ayrıntılı bir genel bakış sunmak ve kapsamlı pazar istihbaratı konusunda size yardımcı olmaktır.

Raporlarımız, işletmelerin sürdürülebilir büyüme elde etmesine yardımcı olmak için somut öngörüler ve niteliksel analizlerin benzersiz bir kombinasyonunu sağlar. Deneyimli analistlerden ve danışmanlardan oluşan ekibimiz, ilgili verilerle dolu kapsamlı pazar araştırmalarını derlemek için sektör lideri araştırma araçlarını ve metodolojilerini kullanır.

Fortune Business Insights™ olarak müşterilerimiz için en kârlı büyüme fırsatlarını ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin teknolojik ve pazarla ilgili değişikliklere ayak uydurmalarına yardımcı olacak öneriler sunuyoruz. Danışmanlık hizmetlerimiz, kuruluşların gizli fırsatları belirlemelerine ve mevcut rekabet zorluklarını anlamalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

sorgu:

Fortune Business Insights™ Co., Ltd.

Simge Kulesi 9. kat

Şerit – Maharanji Yolu;

Afiş, Pune-411045,

Maharashtra, Hindistan.

Telefon:

ABD: +1 424 253 0390

İngiltere: +44 2071 939123

Asya Pasifik: +91 744 740 1245

E-posta adresi:  [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *